E-learning v době uzavření školy

Milí studenti,
od dnešního dne bude nahrazeno chození do školy výukou s pomocí elektronické komunikace. ? Budou vám postupně zpřístupňovány výukové materiály do jednotlivých předmětů. Tyto materiály budou umístěny v Bakalářích (sekce DOKUMENTY (učební materiály) a sekce KOMENS (zadání procvičování a úkolů)).
 
Materiály si prostudujte, odpovídejte na pokyny, dotazy a zadání učitelů. Tyto činnosti jsou pro vás povinné, některé úkoly budou (dle uvážení učitele) hodnoceny známkou.
 
Doufáme, že tato spolupráce pomůže zmírnit dopad dnešní zvláštní situaci na zdárné uzavření školního roku.
 
Tato zpráva bude poslána všem žákům od třídního učitele do Bakalářů. Prosím, odpovězte přímo v Bakalářích na tuto zprávu, že se k vám dostala a že jste ji četli. Tvoje odpověď bude potvrzením, že máte systém přístupný. V případě, že tvoji odpověď nedostaneme, budeme tě kontaktovat.
 
Zkontrolujte si, jestli máte zadán v Bakalářích správný e-mail (sekce Osobní údaje – Přehled osobních údajů – E-mailová adresa. Editace je možná po zaškrtnutí políčka Umožnit změny). Na tuto adresu je možné nechat si zaslat zapomenuté přihlašovací údaje.
 
Děkuji, s pozdravem Vojtěch Novotný, ředitel
 
PS: Držte se, učte se, nepanikařte, chraňte se a buďte zdraví. Pokud by si někdo potřeboval promluvit, kontaktujte naše www.zamekkurim.cz/pro-studenty/skolni-poradenske-pracoviste/
 
Zapomněli jste heslo? Co dělat najdete zde: https://www.zamekkurim.cz/pro-studenty/casto-kladene-dotazy/