Aktuálně k přijímacímu řízení:

Ahoj milí uchazeči o studium na naší škole. ?‍♀️?‍♂️ Jsme si vědomi, že máte v těchto dnech spoustu problémů. ?

Všem, co poslali přihlášku, moc děkujeme a těšíme se na vás. Pokoušíme se vás všechny obvolat. V krátké době vám dojde dopis s registračním číslem a dalšími informacemi. ??

Bohužel nejsou v současné době z Ministerstva školství žádné informace o průběhu letošního přijímacího řízení. Sami neví, jak se bude reagovat na vzniklou situaci. Bude záležet na průběhu epidemie. ?️‍♀️

U MATURITNÍCH OBORŮ:
Nevíme jak, eventuálně jestli vůbec, se budou konat přijímací zkoušky. Každopádně na stránce s přijímacím řízením máme staré přijímací testy a zveřejníme postupně ještě další, aby jsi si mohl procvičovat.

U UČEBNÍCH OBORŮ:
Do učebních oborů se přijímací zkoušky nekonají. Ale rozhodnutí o přijetí lze, podle platné vyhlášky, poslat až po 22. 4. Nevíme, jestli se ale tento termín neposune, kvůli povinnosti odevzdat následně do 10 dnů zápisový lístek. Každopádně s přijetím na učební obor můžeš počítat.

Pokud by bylo potřeba kontaktujeme tě s aktuálními informacemi. Nebo když budeš něco potřebovat vědět, neboj se nás kdykoliv kontaktovat.

A pokud jsi si přihlášku k nám ještě nepodal, ale chtěl bys k nám, tak stále můžeš. Máme pár volných míst ve druhém kole. Mrkni na naše stránky do sekce: Pro uchazeče – Přijímací řízení.

Pevné nervy a zdraví všem přeje Vojtěch Novotný, ředitel školy ?